پیدا کردن شماره سریال کامپیوتر در ویندوز

ساخت وبلاگ

 

 عموما شماره سریال چیزی نیست که بخواهید آن را حفظ کرده و به خاطر بسپارید بنابراین باید آن را در کامپیوتر خود پیدا کنید. در این مطلب آموزشی به شما یاد خواهیم داد که چطور با استفاده از روش های مختلف به شماره سریال کامپیوتر خود دست پیدا کنید.

معمولا شماره سریال بر روی برچسبی که در زیر لپ تاپ قرار دارد، یافت می شود یا این که در شکاف باتری لپ تاپ به چشم می خورد. اما بعضی اوقات این نوشته ها چندان خوانا نیستند مخصوصا وقتی که کامپیوتر شما قدیمی باشد. در شرایطی که شماره سریال خوانا نیست ممکن است به این فکر کنید که چطور می توان از طریق دیگری به آن دست یافت. این موضوع زمانی نگران کننده تر می شود که شما در سفر یا دور از خانه هستید و به جعبه لپ تاپ یا دفترچه راهنمای کامپیوتر خود به منظور پیدا کردن شماره سریال دسترسی ندارید. با این حال باید گفت جای نگرانی وجود ندارد در ادامه روش هایی را به شما خواهیم آموخت که به سادگی می توانید از طریق سیستم عامل به شماره سریال کامپیوتر خود دست پیدا کنید

۱ – دسترسی به شماره سریال کامپیوتر از طریق Command Prompt

دکمه های Win+R را به صورت ترکیبی از صفحه کلید بفشارید. سپس در پنجره Run عبارت cmd را نوشته و کلید Enter را بزنید. با این کار پنجره Command Prompt ظاهر می شود. در این پنجره دستور ” wmic bios get serialnumber ” را وارد کرده و کلید Enter را بزنید.

با این کار شماره سریال به شما نشان داده خواهد شد. اما اگر شماره سریال را مشاهده نکردید و به جای آن چیزی شبیه “۰” یا “To be filled by O.E.M” نمایش داده شد، این بدان معنا است که شرکت سازنده دستگاه شما، شماره سریال را در داخل بایوس کامپیوتر یا UEFI فریمور قرار نداده است. این سهل انگاری می تواند در زمان اسمبل کردن دستگاه هایی که در خط تولید آماده می شوند، رخ دهد.


۲ – دسترسی به شماره سریال از طریق بایوس

توجه داشته باشید که اگر شما نتوانستید از طریق روش اول شماره سریال را پیدا کنید، این ترفند نیز نمی تواند به شما کمکی کند. زیرا شرکت سازنده این دستگاه شماره سریال را در بایوس یا UEFI فریمور قرار نداده است. گاهی اوقات مقصر شرکت سازنده نیست. اگر شما خودتان کامپیوتر (pc) را سرهم کرده باشید باید گفت که در این شرایط نیز شماره سریال در بایوس یا UEFI فریمور وجود نخواهد داشت.

این روش زمانی کاربرد دارد که شما می توانید به حساب کاربری (دسترسی داشتن به رمزعبور بایوس در صورت که بایوس دارای رمزعبور باشد) خود دسترسی داشته باشید و به هر دلیلی به شماره سریال کامپیوتر احتیاج دارید. زمانی که سیستم در حال بوت شدن است به بایوس یا تنظیمات UEFI فریمور بروید و در صفحه اطلاعات سیستم به دنبال شماره سریال بگردید. مکان این اطلاعات می تواند در کامپیوترهای مختلف با یکدیگر تفاوت داشته باشد اما اغلب اوقات در بخش “Main” یا “System” می توانید آن را بیابید.



۳ – دسترسی به شماره سریال از طریق اطلاعات روی جعبه، سخت افزار یا سایر قطعات کامپیوتر

تصور ما بر این نیست که شما کامپیوتر خود را همراه با جعبه و سایر متعلقاتش به این طرف و آن طرف می برید. ما در واقع در این روش شرایطی را در نظر گرفتیم که شما در خانه یا محل کار خود هستید و احتمالا به جعبه کامپیوتر و سایر متعلقات آن دسترسی دارید. در چنین شرایطی شما به آسانی می توانید به شماره سریال دست پیدا کنید.

جعبی که کامپیوتر شما در آن قرار گرفته بود باید حتما شماره سریال دستگاه بر روی آن نوشته شده باشد. اگر دستگاه شما یک کامپیوتر رومیزی (pc) است،به دنبال برچسبی بگردید که در پشت، بالا یا کناره های آن چسبیده شده باشد. این برچسب که حاوی شماره سریال است حتی ممکن است داخل کیس کامپیوتر شما قرار گرفته باشد که این بدان معنا است که برای دسترسی به آن باید کیس خود را باز کنید.

۴ – دسترسی به شماره سریال از طریق اینترنت

روش آخر جستجوی شماره سریال از طریق وارد نمودن مدل دقیق کامپیوتر در اینترنت است. طبیعتا اولین سایتی که باید به آن ورود کنید سایت کارخانه سازنده دستگاه شما است. مطمئنا در این سایت دستورالعمل هایی به منظور یافتن شماره سریال برای کاربر وجود دارد. اگر کامپیوتر شما دارای سرویس warranty باشد می توانید شماره سریال آن را در سندهای مربوط به warrany، ایمیل های تایید سرویس Warrany یا رسید سرویس warrany پیدا کنید.

 

لینک کانال 

 در این کانال میتوانید آموزش های مورد نظرتون رو درخواست بدین تا براتون آماده بشه 

 

 


💻بینهایت💻...
ما را در سایت 💻بینهایت💻 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 6win90 بازدید : 108 تاريخ : دوشنبه 14 فروردين 1396 ساعت: 20:46